Bra med engagerade barn!

Har du sett de här barnen som står utanför mataffären och säljer saker till den egna idrottsföreningen och laget? Många undrar kanske om det är så bra att barn drar in pengar till den egna föreningen och laget, men barn som lär sig engagemang, blir engagerade vuxna. Att lära barn försäljning, marknadsföring, planering och sparande i unga år är bara bra, anser jag. Det är bra med barn som tjänar pengar till föreningen eller laget. Barn som inte lär sig det, lär sig heller inte vad långsiktighet, planering och engagemang inför framtiden.

Kakservice har fina produkter

Svenska Kakservice har varor som nästan är självsålda. De säljer sig nästan av sig självt. Det är många som känner till deras produkter och vet att de är goda. De är ännu mer lättsålda om pengarna går till sporten, eller laget. Många är villiga att sponsra sportföreningar och ideella föreningar som gör bra saker. Kakservice har lättsålt godis, kakor och knäckebröd.

Bra om vuxna hjälper till

Bäst för barnen är det om de får stöd av sina föräldrar. Det kan vara en bra sak för både barn och föräldrar att göra gemensamma saker och sälja och stödja det egna laget. Det är nog inte så bra för ett barn att gå runt och sälja i ett område alldeles själv. I alla fall är det bäst att de går och säljer tillsammans med en kompis och att föräldrarna vet var barnen är. Ibland kan det till och med vara bra att föräldrarna är med och säljer de också.

13 Sep 2017