Få tid för sig själv

Något jag tycker är viktigt, det är att i vardagen se till att ta tid för sig själv. Jag gillar ju allra bäst när man har tid och råd att dra utomlands en vecka eller två, men det är ju inte alltid man kan det. Det finns dock andra saker man kan ägna sig åt för att få lite egen tid som det heter. Mycket beror ju så klart på vad man gillar att göra, och vad man anser är avkopplande. En del vill gå på salong, göra olika skönhetsbehandlingar. Via TimeCenter finns det smart bokningssystem som man kan använda för att boka in sig på det. 

Njuta hemma med

Det är inte alltid man har tid att springa på salong. Dock kan man ju göra egna skönhetsbehandlingar hemma. Har du turen att ha bastu hemma, så varför inte börja med det? Annars går det göra hemma spa i badkaret eller duschen med för den delen. Köp bara hem en massa bra saker, eller tillverka dem på egen hand.

Sedan är det så klart att det finns andra saker som du kan göra för att få tid för dig själv. En hel kväll i soffan med din favoritserie eller en bra bok är kanske det du behöver. Eller är det en lång promenad i skogen du föredrar? Hitta det som ger dig tid för dig själv och som ger dig energi och ork att klara av vardagen och gör det då och då.

23 Nov 2019