Har du planer på att flytta?

Ibland behöver man ett miljöombyte. Det är då det kanske är läge att byta bostad. En större lägenhet, ett hus eller kanske en helt ny stad. Om du funderar på att flytta eller kanske redan skrivit på kontrakt på ny bostad så är det bra att börja planera för själva flytten. Det är ju en hel del som ska göras i samband med flytten. Dels ska du försöka packa alla dina prylar. Det är nu det är läge att samtidigt passa på att rensa. Släng saker som är trasiga, skänk bort eller sälj saker du inte använder och så vidare. Det blir mindre att både packa och packa upp. Fundera på hur du ska göra på själva flyttdagen. Ska du anlita flyttfirma eller ska du bära själv med ett par vänner?

Hur ska du göra med flyttstädningen?

Du måste även göra en flyttstädning av din gamla bostad. Det går att göra med hjälp av en städfirma. En bra sådan hittar du på Flyttstädningarkalmar.se. Det går även bra att boka flyttstäd i Växjö. Eller så gör du det på egen hand. Se bara till att du har gott om tid på dig i så fall samt att du ser till så att du städar enligt en bra checklista. Det så att du inte missar att städa något.

Utöver städningen är det bra att även se till att fixa saker som har med nya bostaden att göra. Som att göra adressändring samt flytta abonnemang med mera.

12 Jul 2020