Pressa CD

Har du behov av en CD pressning, eller kopiering av DVD? Då har du säkert insett att möjligheterna här på svensk mark är begränsade. Det finns ingen CD press här i Sverige, men det finns ganska många ute i Europa. Det är stor skillnad på CD press och CD press och vi ställer höga krav på vårt material oavsett om det är en musikplatta som ska pressas eller reklammaterial som ska kopieras. Det finns stor efterfrågan på CD pressning i Sverige så det har man slagit mynt av på Skivfabriken.

Skivfabriken 

Skivfabriken är precis vad det låter som - ett företag som erbjuder CD pressning och DVD kopiering, samt en mängd härrörande tjänster - i Sverige. Själva pressarna finns i andra länder ute i Europa, noggrannt utvalda av Skivfabriken för att leva upp till de höga krav som svenska kunder ställer. Man beställer alltså sina CD-skivor från Skivfabriken som i sin tur har deals med olika CD pressar ute i Europa. Inom 8 arbetsdagar har man sin beställning på posten - 3 dagar om man bara behöver få kopierat.

Brett spann av tjänster

Behöver man hjälp med produktion och design så finns det även möjlighet till det hos Skivfabriken, det är ett företag med ett brett spann av tjänster och kvaliteten är alltid lika hög. De för nära, personlig kommunikation med dig genom hela processen, så man känner att man har god kontroll. Ofta handlar det om preofessionellt material och då är det oerhört viktigt att allt blir precis som man tänkt sig - eller möjligen snäppet bättre. Det blir det när man använder sig av Skivfabriken.

26 Apr 2017